Uw Trainer!

Home / Uw Trainer!

Ik ben Esther Kuipers en trainer van de cursus “Zwanger&Bevallen”. Daarnaast ben ik oefentherapeute Mensendieck met specialisatie bekken en rugklachten bij zwangeren. Ik heb mijn praktijk in Almere poort waar ik sinds 2011 ook de zwangerschapscursus met heel veel plezier geef. Ik ben zelf moeder van een prachtige dochter! Wanneer ik een moment voor mij zelf heb beoefen ik yoga & pilates. En geef ik tevens yogales

 

Bewegen en verantwoord met mijn lichaam bezig zijn zit mij in het bloed. Nadat ik de dansacademie in Amsterdam had gedaan kwam ik in contact met een oefentherapie Mensendieck. Ik zag veel raakvlakken vanuit de danswereld. Vooral het werken aan een goede houding en verantwoord bewegen spraken mij aan dat ik de opleiding tot oefentherapeut ben gaan doen. Nu combineer ik mijn liefde voor dans en beweging in mijn werk en mijn vrije tijd!

 

In 2004 ben ik mij gaan specialiseren in vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten. Zoals bekkenpijn en rugklachten. Bewegen is essentieel bij bekken en rugklachten. En dat draag ik uit in mijn praktijk maar ook tijdens mijn cursus! Bewust bewegen is beter bevallen is sneller herstellen!

In mijn praktijk heb ik inmiddels vele vrouwen mogen behandelen en begeleiden. De zwangerschapsbegeleiding vond ik echter zo leuk dat het idee is ontstaan om een zwangerschapscursus te gaan ontwikkelen. Zo heb ik de zwangerschapscursus “Zwanger&Bevallen” opgezet.  Sinds 2011 geef ik deze nu met ontzettend veel plezier!

 

Ik zou het erg leuk vinden om jou binnenkort te mogen begeleiden. Dus wie weet tot snel!

 

Esther Kuipers

Trainer van “Zwanger&Bevallen”.