Privéles

Home / Cursussen / Privéles

Wat houd de privéles in?

De 1 op 1 cursus is in de praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Almere poort. Een consult duurt 30 minuten per keer. Afhankelijk van je wensen en behoefte worden oefeningen gedaan en theorie doorgenomen gericht op je zwangerschap en bevalling.

 

Waarom de privéles?

Ben je opzoek naar een individuele voorbereiding op je bevalling? Dan is dit een goede keus voor jou. We nemen de bevalling van a tot z door zodat je goed voorbereid je bevalling in gaat. Ik leer je ademhalings- en ontspanningtechnieken om je weeën op te vangen. We trainen verschillende spiergroepen die je nodig hebt tijdens het bevallen. En hoe kun je het herstel van je lichaam een handje helpen nadat je bevallen bent? Ook hierover krijg je alle informatie en oefeningen die voor jou van toepassing zijn.

Therapeutische begeleiding bij bekken en rugklachten:

De 1 op 1 cursus is zeer geschikt wanneer je medische begeleiding nodig hebt. Je krijgt een oefenprogramma op maat. Je leert welke houdingen je het best kan toepassen en welke oefeningen je kan doen tijdens je zwangerschap. Zo krijg je weer controle over je lijf en grip op de situatie. Je gaat met een goed gevoel je bevalling tegemoed. Wanneer je bevallen bent gaan we samen aan de slag om je herstel te optimaliseren. Kortom de privécursus is er speciaal voor jou. Een cursus op maat dus!

 

Ik ben gespecialiseerd bekkentherapeut. Een verwijzing van arts of specialist is niet nodig je kan gelijk een afspraak maken en vaak dezelfde week al beginnen.

 

Priveles @ Zwanger&Bevallen:

– individuele (medische) begeleiding;

– aantal: in overleg en afhankelijk van eventuele klachten;

– duur: 30 minuten per consult;

– begeleiding bij bekken- en rugklachten;

– oefenprogramma op maat;

– informatie over zwangerschap en bevalling;

– voorbereiding op de bevalling;

– locatie: praktijk Oefentherapie Almere poort;

– wanneer: ieder gewenst moment;

– volledige vergoeding bij aanvullende verzekering;

– kosten €30,- bij basis verzekering.

 

Aanmelden