Gastenboek

Home / Ervaringen / Gastenboek

Ivianne 

Hele fijne cursus om te volgen, elke week weer om naar uit te kijken. De balans tussen de oefeningen en de informatie over bevalling is precies goed. En daarnaast nog voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
Voel me na deze cursus klaar voor de bevalling.

Bedankt Esther


Simone 

Ik heb de groepsles gevolgd. Ik vond het hele leuke en leerzame lessen. Rustige omgeving, duidelijke uitleg over houdingen, oefeningen en bevallingsinformatie. Ruimte om aan Esther maar ook onderling vragen te stellen. Ook was het fijn om ervaringen met elkaar te delen. Zeker een aanrader!!


Renate 

Het was een fijne cursus. Ester zorgt voor de juiste energie in de
groep en met humor waardoor het veilig is om je emoties te
delen. Je krijgt alle informatie tot je, wat nodig is voor de bevalling
waardoor ik me bekrachtig voelde voor de bevalling. Dank je Ester it
was a beautifull ride!


Angeline 

Ik ben heel blij dat ik me heb opgegeven voor de cursus. Bij mijn eerste dochter heb ik geen cursus gevolgd en ik merk toch dat ik de combinatie van uitwisselen met de andere mama’s, bewegingsoefeningen, theorie, alle ruimte om vragen te stellen en support in de groepsapp
een fijne voorbereiding vond op de bevalling en alles wat hierbij komt kijken.
Bedankt Esther!


Nisha 

Ik heb de cursus bij Esther als zeer leerzaam en gezellig ervaren. Je krijgt veel informatie en er is ruimte voor vragen. Daarnaast waren we ook nog lekker in beweging. Zeker een aanrader als je voor de eerste keer moeder wordt en geen flauw idee hebt wat je te wachten zal staan :) Bedankt Esther!


Jasmijn 

Hele leuke en leerzame cursus gedaan. Ik heb er veel aan gehad. Ook de partnerles vonden we heel fijn. Mijn man kon mij goed ondersteunen tijdens de bevalling. De tips en informatie van de groepsles waren heel nuttig en bruikbaar! Absoluut een aanrader deze cursus.


Renate 

Ik heb de cursus pas gevolgd tijdens mijn eerste zwangerschap. Het was erg leerzaam en leuk, vooral aan de ademhalingsoefeningen heb ik veel gehad tijdens de weeën. Ook de oefeningen tijdens de les waren erg fijn om tijdens de zwangerschap toch nog een beetje in beweging te blijven en te leren wat goed is voor je bekken en heupen. We hebben ook de partnerles gevolgd, dit was voor mijn man erg fijn en ik merkte dat hij tijdens de bevalling bezig was met wat hij geleerd had. Heel erg bedankt Esther!


Irene 

Ik heb twee jaar geleden deze cursus ook gedaan en wilde graag de theorie weer wat opfrissen. Daarnaast vond ik het erg prettig om lekker de oefeningen te doen. Kreeg ik toch het gevoel nog wat de doen aan mijn lichaam ; )
Ik kan deze cursus aan harte aanraden. Heldere en praktische info en na 8 weken ben je helemaal klaar gestoomd voor je bevalling hoor! Esther, wederom bedankt.


Eva 

Bedankt Esther voor de super leuke en leerzame cursus!
Veel aan je tips en adviezen gehad. Ik kon de weeën heel goed opvangen en heb mede daardoor een super bevalling gehad. Ook mijn verloskundige vond dat ik het hartstikke goed deed. De oefeningen die we in je les deden doe ik nog steeds en helpen mij erg goed als ik wat last van mijn bekken heb.
Top cursus!


chantal 

Ik vond het een hele leuke en leerzame cursus. Heb er veel aan gehad tijdens mijn bevalling. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Fijne oefeningen en tevens handige tips voor als je last hebt van je bekken en rug. Wij hebben ook de partnerles gedaan. Esther kwam aan huis en heeft de hele bevalling doorgenomen met ons. Mijn partner heeft ook daar veel aan gehad. Zeker de moeite waard geweest om de cursus te volgen!


Marieke 

Ik heb bij Esther een super waardevolle cursus gevolgd. Lekker bewegen. Stuk theorie en tips. Heel veel aan gehad bij de bevalling. Dank je wel! Zeker een aanrader.


Mandy 

Bedankt voor de goede en bruikbare lessen! Heb er heel veel aan gehad tijdens mijn bevalling.
Door de cursus wist ik wat me te wachten stond en hoe daarop te reageren. Hierdoor is mijn bevalling heel goed en gecontroleerd verlopen.
Zelfs de verloskundige gaf aan dat ik het zo goed deed mbt ademhalen en opvangen van de weeën.
Zo blij dat ik deze cursus heb gevolgd!
Dank Esther!


Sandra 

Ik heb enorm veel aan jou adviezen en tips gehad. Tijdens mijn weeën hoorde ik jou stem me “vertellen” hoe ik het beste kon ademen en ontspannen. Dit heeft mij zo geholpen en kon ik ook echt toepassen. Dit zorgde ervoor dat ik deze 17 uur het goed kon volhouden en na 2 uur persen nog steeds de focus kon houden op wat ik moest doen. Ik kreeg daarbij van meerdere disciplines de complimenten hoe ik de weeën opving en hoe goed het persen ging. Dankzij jou!

Ontzettend bedankt! Ik hoop dat de andere zwangere net zo’n profijt mogen hebben van jou lessen als dat ik heb gehad.


Jane 

Super leuke cursus gedaan! Het enthousiasme van Esther en de openheid zorgen voor een leuke gezellige en ongedwongen sfeer. Veel info gekregen en goed voorbereid op de bevalling. De oefeningen vond ik heerlijk om te doen en ben ik blijven doen ook na de cursus. Bedankt voor alles!


Reshma 

Ondanks mijn bekkenklachten de cursus gaan volgen. En het was goed te doen!
Esther gaf tevens tips en oefeningen om mijn klachten onder controle te krijgen en dat is goed gelukt. Daarnaast vond ik de cursus erg leuk omdat er actief word geoefend en er genoeg tijd is voor theorie en voorbereiding op de bevalling! Hele complete cursus en ook de partnerles is een aanrader.
Bedankt nogmaals Esther en wie weet tot de volgende x!


Judith 

Bedankt voor de leuke en leerzame cursus! Zelfs bij mijn derde zwangerschap weer nieuwe dingen geleerd en gehoord. Super fijn. Ik raad deze cursus dan ook iedereen aan, ook als je al een x bevallen bent.
Leuke ongedwongen sfeer, goede begeleiding en goede balans tussen praktijk en theorie.


Elva 

Hele fijne cursus gevolgd bij Esther. Bedankt voor je aandacht en luisterend oor die je iedere week weer had!
Ik heb er veel aan gehad en kon de ademhalingstechnieken goed toepassen. Al met al een goede bevalling gehad mede dankzij de cursus!


Sandya 

De zwangerschapscursus was voor mij een hele gezellige, fijne en vooral leerzame ervaring. Ik heb er veel geleerd, lekker kunnen ontspannen en fijne oefeningen en bewegingen gedaan. Tijdens de bevalling heb ik veel kunnen toepassen! Echt een aanrader om deze cursus te volgen.


Quirijne 

De cursus van Esther heb ik als zeer prettig ervaren. Veel aandacht en tip’s maar ook wel ook gewoon aan de gang gaan ipv alleen maar geklets :)
Fijn om wat te bewegen en leuke oefeningen te doen. Ik heb de cursus van week 30 tm 37 gevolgd en vond het goed te doen! Ook na de zwangerschap heb ik goeie begeleiding gehad om m’n bekken/heup klachten snel weg te krijgen. Hartstikke bedankt!


Kelly 

Ik heb de zwangerschapscursus bij Esther gevolgd. Het was een fijne ervaring. Esther gaf veel informatie, tips en adviezen rondom de zwangerschap en bevalling. Ook werd er veel aandacht gegeven aan houding en beweging!
Esther is betrokken en geeft ieder veel aandacht.
In kan de cursus aan iedere zwangere aanbevelen!
Dank!


Powered by Rizzi Guestbook.